Over Studio Zolder

Het is coronatijd. En nee, niet direct stoppen met lezen bij het woord ‘corona’, dit wordt leuk. Beloofd. Oké, het virus is dus net uitgebroken en heel Nederland is thuis aan het werk. Ook ik. Zo perfectionistisch als ik ben probeer ik alle ballen hoog te houden: mijn werk, het huishouden en natuurlijk de zorg voor ons lieftallige peutertje. Niet te doen zeg ik je!

Op mijn amateuristische en snel in elkaar geflanste thuiswerkplek zit ik te mijmeren over wat nou écht belangrijk is in het leven. Want dat krijg je dan hè, wanneer het leven keihard aan de noodrem trekt. En dan valt het kwartje. Hard. Het enige wat d’r toe doet is dat wij en de mensen van wie we houden gezond zijn. De lieve mensen met wie we op alle mogelijke manieren veilig contact proberen te hebben in deze nieuwe 1,5 meter-samenleving.

Mijn ouders en schoonvader, vrienden in de zorg en schoonzussen in het onderwijs. Ik stuurde ze allemaal een kaartje. Een berichtje, een knuffel, een hart onder de riem of gewoon kort en krachtig: held! Maar ondertussen zag ik zelf andere kaartjes voor me, met een eigen design en tegen een leuker prijsje. En zo ontstond boven in ’t huis, tussen de troep, Studio Zolder. Het resultaat van een creatieve uitbarsting en de wens om nóg meer liefde te verspreiden. Juist nu.

Liefs,

Paulien